صبح روز بعد

روزگاری که هرکی خربزه می‌خوره، پای لرزش هم می‌شینه!

صبح روز بعد

روزگاری که هرکی خربزه می‌خوره، پای لرزش هم می‌شینه!

سلام خوش آمدید

کشت‌های گلخانه‌ای

پنجشنبه, ۵ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۰۳:۰۱ ب.ظ

سه روز آخر هفته را دوره آموزشی مسئول فنی گلخانه داشتم. هرروز صبح قبل از طلوع آفتاب راه می‌افتادم سمت شیراز و حوالی غروب برمی‌گشتم. ارزشش را داشت. دکتر قرا تسلط خوبی بر مباحث گلخانه دارد و مطالبی ارائه می‌دهد که اکثراً کاربردی است.

کشاورزی ایران برای بقاء راهی به جز افزایش بهره‌وری ندارد. باید به سمت افزایش تولید در واحد سطح بود و گلخانه داری یکی از راه‌هاست. هرچند کشت‌های گلخانه‌ای عمری طولانی در ایران دارد اما هنوز آن طور که باید و شاید مورد استقبال قرار نگرفته است. 

گروهی آشنایی چندانی با آن ندارند یا حتی می‌ترسند وارد این حوزه شوند. تربیت مهندسان کشاورزی کاربلد و کارآزموده شاید تا حدودی بتواند این نگرانی را برطرف کند.

  • ۰۴/۰۲/۰۵
  • یک ایرانی
صبح روز بعد

میرم سرکار، میام خونه، عکاسی می‌کنم، فیلم می‌بینم، زبان می‌خونم، میرم پیاده‌روی، بوی بهبود ز اوضاع جهان نمی‌شنوم، می‌نویسم تا کاری کرده باشم؛ تا زندگیم رو بگذرونم...

طبقه بندی موضوعی